Δορυφορική εύρεση αυτοκινήτου μέσω GPS

Στο "ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΑΓΓΑΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ" τοποθετούμε το δορυφορικό σύστημα ΜΕΤΑ - ΣΥΣΤΕΜ για να είστε απόλυτα σίγουροι για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου σας.

Ο κατασκευαστικός οίκος META SYSTEM αποκλειστικός προμηθευτής των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών όπως FIAT AYTO, GENERAL MOTORS, DAIMLER CHRYSLER, VW GROUP και GROUP CITROEN, PEUGEOT, χάρις στην υψηλή τεχνογνωσία του και με την συμπλήρωση 30 χρόνων παρουσίας, δημιουργίας και εμπειρίας στο χώρο των συστημάτων ασφάλειας και συναγερμού αυτοκινήτων, παρουσιάζει τη νέα σειρά δορυφορικών αυτοδιαχειριζόμενων συστημάτων, καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες του οδηγού ενάντια στην αυξανόμενη εγκληματικότητα και δημιουργώντας πρόσθετη ασφάλεια με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και αυστηρών προδιαγραφών.

 

Τα δορυφορικά συστήματα METASAT της META SYSTEM συνεργάζονται με το σύστημα συναγερμού και μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας πληροφορούν, εκτελούν εντολές, προειδοποιούν τον ιδιοκτήτη προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες, όπως τον εντοπισμό της θέσης αυτοκινήτου χάρις στο δορυφορικό σύστημαGPS (Global Positioning System).
Τα προϊόντα METASAT είναι αυτοδιαχειριζόμενα, χωρίς την ανάγκη μεσολάβησης κέντρων παρακολούθησης και ελέγχου, με άμεση αμφίδρομη επικοινωνία του ιδιοκτήτη με το αυτοκίνητο του.

Παράλληλα λειτουργούν σαν τηλέφωνο αυτοκινήτου με CAR KIT HANDS FREE, με κάρτα σύνδεσης στο δίκτυο τηςVODAFONE με ιδιαίτερα προνομιακό τιμολόγιο και ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΑΓΙΟ.

    

Αναζήτηση

Προσφορές

1. Συναγερμός αυτοκινήτου από 100€
2. Service A/C αυτοκινήτου, μυκητοκτονίαση, τοποθέτηση αμπούλας φωσφόρου 
    Μόνο: 40€
 

Ενημέρωση

Σχετικά με Αυτοκίνητο...