Τοποθετήσεις αισθητήρων παρκαρίσματος και καμερών οπισθοπορείας

 Αν αισθάνεστε ανασφάλεια στο παρκάρισμα, τότε το ιδανικό για σας είναι η τοποθέτηση στο αυτοκίνητό σας ενός αισθητήρα παρκαρίσματος και μιας κάμερας οπισθοπορείας. Στο "ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΑΓΓΑΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ" θα σας προτείνουμε το καλύτερο μοντέλο για το αυτοκίνητό σας. Δείτε μερικούς αισθητήρες παρκαρίσματος από τον κατάλογο προϊόντων μας...

 

Τα Συστήματα αισθητήρων στάθμευσης χρησιμοποιούν υπερήχους ανιχνευτές εγγύτητας  και ενσωματώνονται στο μπροστινό ή / και πίσω προφυλακτήρα. Μπορούν να μετρήσουν τις αποστάσεις σε κοντινά αντικείμενα σε χαμηλά επίπεδα.Οι αισθητήρες μετρούν το χρόνο που απαιτείται για κάθε παλμό ήχο που αντανακλάται πίσω στο δέκτη. 

Ανάλογα με την ταχύτητα του οχήματος και την απόσταση από το εμπόδιο, το σύστημα θα προειδοποιεί τον οδηγό με οπτικό ή / και ηχητικό μέσο για τον κίνδυνο σύγκρουσης. Η ανατροφοδότηση στον οδηγό δείχνει την κατεύθυνση και την εγγύτητα του εμποδίου.

Οι πίσω αισθητήρες ενεργοποιούνται όταν επιλέγεται όπισθεν.

Οι μπροστινοί αισθητήρες γενικά ενεργοποιούνται με το πάτημα ενός κουμπιού και στη συνέχεια απενεργοποιούνται αυτόματα όταν το όχημα υπερβεί μία ορισμένη ταχύτητα.

Ηχητική ανάδραση

Η πιο κοινή μορφή της ανατροφοδότησης του οδηγού στο αυτοκίνητο με αισθητήρες στάθμευσης είναι ηχητικό "μπιπ" και  ήχους. Γενικά, η συχνότητα του μπιπ δηλώνει απόσταση από ένα εμπόδιο, με τα ηχητικά σήματα να γίνονται πιο γρήγορα όσο πιο κοντά το όχημα κινείται σε ένα αντικείμενο. Ένας συνεχής ήχος ακούγεται όταν το όχημα είναι πολύ κοντά και προειδοποιεί τον οδηγό να σταματήσει αμέσως για να αποφευχθεί η σύγκρουση.

Οπτική ανατροφοδότηση

Μερικά συστήματα χρησιμοποιούν οπτικά βοηθήματα, καθώς και ηχητικούς τόνους, όπως τα LED ή LCD  για να δείξει απόσταση από ένα αντικείμενο. 

Αναζήτηση

Προσφορές

1. Συναγερμός αυτοκινήτου από 100€
2. Service A/C αυτοκινήτου, μυκητοκτονίαση, τοποθέτηση αμπούλας φωσφόρου 
    Μόνο: 40€
 

Ενημέρωση

Σχετικά με Αυτοκίνητο...